kupolni-kashtikupolni-kashti
Стъпки за поръчка
Стъпки за куполна къща
Стъпките, които ще Ви доведат до желания дом
1. Заявете

1.1 Конфигурация
Ако желаете скицирайте и ни изпратете идеята си, като можете да опишете диаметъра на къщата, функциите и броя на помещенията, техните приблизителни размери и площ, използваните материали.

1.2. Заявка
Изпратете тази първоначална информация заедно със скица на парцела, а защо не и с помощни материали и снимки, като примери, близки до Вашата идея. Ще се свържем с Вас за първоначална консултация.

1.3. Оферта
Създаваме скица със схематични разпределения на помещенията и обзавеждането и след като я одобрите ще Ви изпратим оферта с реална и прозрачна представа за цената на проектирането и строителството. Когато цената е одобрена, пристъпваме към подписване на договор за проектиране и авансово заплащане.

2. Проектиране

2.1. Необходими документи
- Нотариален акт за собственост върху имота
- Скица за недвижим имот от кадастрален план
- Виза за проектиране
- Предварителен договор с регионалното ВиК дружество
- Предварителен договор с регионалното ЕРП дружество
- Геодезическо заснемане на парцела

2.2 Идеен проект
Започваме заедно идейния проект, в който определяме стила, общото разпределение и цветовете, прилагайки фън шуй практики. Предлагаме и 3D визуализация на интериора, която отлично презентира куполното пространство.

2.3. Инвестиционно проектиране
Инвестиционите проекти съдържат цялата необходима информация за извършване на строително-монтажните работи.

3. Строеж

Започваме строително-монтажната дейност. Ние планираме работата на обекта, следим спазването на графика на изпълнение и носим пълната отговорност за качеството. Освен изпълнението на къщата до ключ предлагаме и проектиране, доставка и монтаж на корпусни (вградени) мебели специално за Вашия интериор. Така получавате качествена и завършена в срок куполна къща.

Стъпки за глемпинг купол
Стъпките, които ще Ви доведат до Вашия глемпинг
1. Заявете

Ако желаете скицирайте и ни изпратете Вашата идея за общото разпределение на глемпинга. Ще се свържем с Вас в рамките на 2 работни дена, за да обсъдим подробности и ще Ви изпратим оферта с реална и прозрачна представа за цената на строителството.

2. Производство

След завършен технически проект, ние започваме производството на Вашия глемпинг.

3. Монтаж

Монтажът се изпълнява от начало до край от квалифицирана компактна бригада, тясно специализирана в изграждането на дървени къщи и монтаж на глемпинги с доказан опит в сферата.

logo-sferata-kupolni-kashti-i-glemping-kupoli

Тук можеш да опишеш заявката си, а ние ще се свържем с теб!

chevron-up