kupolni-kashtikupolni-kashti
Glemping-kupoli

Глемпинг куполи

ВКЪЩИ. ДО РЕКАТА.
КОНСТРУКЦИЯ
Запознайте се отблизо

Сглобяема лека дървена куполна конструкция, напълно готова за живеене. В процес на отчитане сме на всички малки неща, които изникват по време на експлоатацията. Освен БАЗОВА КОНФИГУРАЦИЯ се предлагат и всички необходими ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ, позволяващи наистина цялостно решение.

Glemping-kupol-inside

Архитектурен PVC текстил, 650гр. Не поддържа горене. Прецизно заваряване с високочестотни токови машини.

Профил от влагоустойчив шперплат 18x220mm, прецизно фрезован на CNC машини. Обработен срещу огън и инсекти.

Декоративна облицовка от интериорен плат. Цвят според дизайнерския проект на Sferata123.

Профил от влагоустойчив шперплат 18мм, тента от архитектурен текстил.

Стоманена рамка. Тентово покритие от архитектурен текстил.

Панорамен прозорец от мразоустойчив прозрачен PVC материал.

Строителен холофайбър с дебелина 100 мм. Пароизолационна мембрана, влагозащитна мембрана. Между външното PVC покритие и изолацията е осигурена въздушна междина за покривна вентилация и отстраняване на конденз.

Подсилена рамка за монтаж на врата. Странични панели за скрит монтаж на контакти, ключове, електрическо табло. Материал: влагоустойчив шперплат FSF. Покритие с декоративен биозащитен състав.

ПРЕДИМСТВА
Монтирайте където желаете
БЕЗОПАСНОСТ

Конструкцията издържа на вятър до 30 м/сек. и натоварване от сняг до 180 кг/кв.м. Използваме незапалими сертифицирани материали, които отговарят на всички стандарти за безопасност (пожарна безопасност G1(M2).

ЗА ВСЕКИ КЛИМАТ

Глемпингът е проектиран за комфорт в умерените климатични пояси с универсална изолация, но все пак е по-подходящ за по-студено време. Доставя се с изолация и активна вентилация, с различни варианти на отоплителна система.

МОБИЛЕН И БЪРЗ МОНТАЖ

Нашите опитни специалисти ще монтират глемпинга за един ден без излишни усложнения.

ПРИЛОЖЕНИЯ
Функция по Ваш избор
Рекламна шатра или еко събитие? Ние ще ви помогнем да изберете цвета на PVC мембраната, интериорния плат и подовата настилка.

ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА ЗЕМИ

Короната на ябълковото дърво намира своя случаен път към прозореца на купола. Под сянката на пейката отвън има място за цялата Ви компания. Късната сутрешна закуска е готова. Какво чакате? Глемпинг е нов начин за развитие на Вашата територия. С минимум документация за разрешителни можете да сложите тази преместваема сглобяема постройка на земята си.

ЗА ИНВЕСТИТОРИ И ПРЕДПРИЕМАЧИ

Бъдете първи в обещаващия бизнес с глемпинг в България. Тази ниша е нова и непозната, интересът към вътрешния туризъм ще нараства всяка година. Куполът може да бъде оборудван с интересни мебели, камина, кухня, тоалетна, душ кабина, външни гарнитури. Какво ще кажете за вдъхновяваща зала за срещи, детски кът или стая за медитация?

ИЗГРАЖДАНЕ НА ХОТЕЛИ И КУРОРТИ

Можете да разширите броя на стаите без големи инвестиции и за кратко време. Бъдете в крак с тенденциите.

ТУРИЗЪМ
Рай в хижа
Опитен собственик на къмпинг ли сте или едва сега започвате да мечтаете? Ние от Сферата 123 вярваме, че този продукт може да помогне на Вашия бизнес да направи следващия скок, като осигурява на посетителите истински хотелски комфорт.

Нова ера за туризма с премиум стойност

Помислете за Вашия бизнес. Открийте изгодите и възможностите при покупката на глемпинги.
ДИЗАЙН

Екстериорното и интериорното персонализиране позволява отдаване под наем с висока заетост и над средната цена за нощувка. Визията е подходяща за социалните медии, което прави Вашите гости сила за продажби.

ЕМОЦИЯ

Откроете се от конкурентите си и привлечете нови гости. Не забравяйте, че емоцията продава. Например огромните прозорци, разкриващи зашеметяваща панорамна обстановка.

ИНТЕГРАЦИЯ

Можем да улесним интеграцията на куполите в съществуваща инфраструктура (комплекс), като можем да ги сложим в места, където е невъзможно да се построи каквото и да е друго.

ОБСЛУЖВАНЕ

Предлагаме демонтаж и ремонт на глемпингите. Интериорния плат може да се свали и изпере по всяко едно време. Съдействаме в изграждането на платформите за поставянето и за инженерните системи в тях.

БЪРЗО ИЗПЛАЩАНЕ

За всеки хотелиер периодът на изплащане е важна част от инвестиционното решение. Можете да изплатите глемпинга изключително бързо.

ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ

Може да разчитате на бърза възръщаемост на инвестицията след първоначалното изплащане.

ЧЗВ
Въпроси от наши клиенти

За монтиране е необходима равна повърхност. Предлагаме дървени подови настилки върху винтови пилоти или други опори. Можете да организирате такава основа сами, като предоставяме безплатно чертежи или да поръчате изпълнението на подиума на нас. Изисква се и електричество 230 V (не е задължително, ако не се нуждаете от светлина), водоснабдяване и отводняване (ако желаете кухня/тоалетна/душ).

Разработили сме универсален тип изолация, която предпазва купола както от студено, така и от горещо време. За всеки регион предлагаме индивидуална опция за изолация.

Предлагаме активна система за вентилация, подходяща за всеки климат. Вентилационната мощност се регулира в зависимост от условията. През зимния сезон въздухът, влизащ вътре, се загрява, за да се избегне циркулацията на студени потоци.

Времето за производство зависи от общия брой и натовареност. Една конструкция може да бъде произведена в рамките на две седмици, а капацитет за 1 месец са 10 конструкции.

Стандартната гаранция е 3 години. Всички използвани материали са проектирани за дълъг експлоатационен живот - повече от 10 години. Ако е необходимо, всички структурни елементи могат бързо да бъдат ремонтирани или заменени.

Не. Нашето супер здраво платно и първокласна дървена конструкция идват с пълна гаранция.

Лесно. Разработихме модул за бързо сглобяване на панел с техническо отделение и врата. Панелите са изработени от 10 мм влагоустойчиви LSL листове, звукоизолация 50 мм пенополистирол. Размерът на модула позволява монтаж на душ кабина, мивка, тоалетна чиния, бойлер. Доставка на пълен комплект и довършителни работи „до ключ".

Базовата цена е тази, която виждате полето за конфигурация, без да добавяте допълнителни опции. Включва комплект рамка, покривало, панорамен прозорец и вход на тента. Комплектът е снабден със система за закрепване и е напълно готов за монтаж и експлоатация.

Обикновено изискваме авансово плащане в размер на 80% от общата сума, за да започнем производството.

logo-sferata-kupolni-kashti-i-glemping-kupoli

Разгледай параметрите на глемпинга

Виж какво включва базовият комплект и кои са допълнителните опции.
chevron-up